Microelectronic Group, unul dintre principalii furnizori de soluții software, servicii și echipamente pentru piețele financiare și guvernamentale din Australia, Noua Zeelandă și Insulele Pacificului de Sud, anunță semnarea unui parteneriat cu DRUID, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi), pentru a oferi soluții de automatizare conversaţională pentru companii din întreaga regiune Australasia.

Tehnologie conversaţională

Încă din anul 1975, Microelectronic lucrează cu organizaţii financiare şi guvernamentale pentru a iniţia reduceri semnificative de costuri prin simplificarea şi automatizarea proceselor interne. Compania oferă soluţii şi servicii bazate pe tehnologii care permit adaptarea accelerată a modelului de afaceri la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor digitali. Parteneriatul cu Druid se concentrează pe furnizarea de tehnologie conversaţională, care va simplifica şi îmbunătăţi interacţiunile între clienţi şi angajaţi prin intermediul asistenţilor virtuali inteligenţi. Cele două companii vor lucra de asemenea pentru hiper-personalizarea serviciilor de identificare, structurare şi distribuţie automată a documentelor prin orice canal digital de comunicare, într-un mod conversaţional, simplu şi natural.

Transformare digitală

Pandemia a modificat puternic comportamentul de consum, ducând la o accelerare a automatizării unor procese în cadrul proiectelor de transformare digitală. Căutăm permanent soluții moderne, care să susţină nevoia crescută de interacţiune şi colaborare la distanţă şi suntem încântați să începem colaborarea cu DRUID. Parteneriatul ne va ajuta să adăugăm componente conversaţionale soluțiilor noastre de automatizare, alimentate de tehnologia inteligentă dezvoltată de DRUID.” a spus Matt Murgia, Digital Practice Lead, Microelectronic Solutions.

Chatboţii și limbajul financiar

“Mă bucur că DRUID a ajuns pe radarul Microelectronic, un furnizor puternic de soluţii pentru zona financiar-bancară, care a crescut accelerat în ultimii ani datorită reputației de a pune clientul pe primul loc. Avem oportunitatea fantastică de a colabora cu o echipă literată în procese financiare, care poate aduce multă valoare tehnologiei DRUID. Ne aşteptăm ca chatboţii pe care îi oferim organizaţiilor financiare din toată lumea să fie capabili, în foarte scurt timp, să poarte discuţii într-un limbaj financiar la un nivel superior”, a declarat Irina Dochițu, Partner Account Manager, DRUID SA.

Druid este o companie de tehnologie bazată pe inteligenţă artificială, specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali dedicaţi proceselor complexe din organizaţii largi, şi unul dintre puţinii furnizori la nivel global care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise. Peste 600 de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni. DRUID permite întreprinderilor să creeze și să implementeze cu ușurință asistenți virtuali inteligenți, economisind în același timp timp și bani prin automatizare și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.druidai.com

Despre DRUID

DRUID este o companie de tehnologie conversaţională

DRUID (www.druidai.com) este o companie de tehnologie conversaţională AI care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate şi a tehnologiei proprietare NLU, DRUID permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi antrenaţi în conversaţii specifice pe roluri, procese, industrii. Prin integrarea cu roboţi UiPath, DRUID permite automatizarea unor procese complexe în care sistemele informatice schimbă informaţii cu utilizatori umani. În mai puţin de 2 ani de la lansare, DRUID are deja clienţi ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD Finance, Alpha Bank, Idea Bank, Orange, Asirom, Groupama, Provident, ProTV, Carrefour, iStyle, Profi, ALTEX, Dacris, FAN Courier, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona, Servier sau Librăriile Cărtureşti.

Despre Microelectronic Group

Microelectronic Group (www.microelectronic.com.au) este lider în furnizarea de soluții integrate către unele dintre cele mai mari instituții financiar bancare şi nonbancare din Australia. Misiunea Microelectronic este de a furniza clienților săi soluții de afaceri care oferă un avantaj competitiv puternic. Prin implicarea sa în programe de dezvoltare digitală a societăţii, compania își propune să aducă o contribuție semnificativă la bunăstarea socială și economică a comunității.