Ziarul Pozitiv vă aduce în atenție evenimentul de business: TOPUL FIRMELOR din Sectorul 6 – Ediția 2023!

Suntem încântați să vă informăm că astăzi, 27 septembrie 2023, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), începând cu ora 18:00, va avea loc un eveniment deosebit care celebrează excelența în afaceri în Sectorul 6 al Capitalei. Este un eveniment ce marchează renașterea tradiției organizării „Topului Firmelor din Sectorul 6” după 14 ani, grație eforturilor susținute ale CCIB și sprijinului Primăriei Sectorului 6.

📺 Dar aici vine partea cea mai interesantă! Dacă nu puteți fi prezenți fizic la eveniment, puteți urmări ÎN DIRECT transmisiunea Topului Firmelor din Sectorul 6 pe canalul de YouTube al CCIB. Vă așteptăm cu brațele deschise începând cu ora 18:00, ora locală. Urmăriți evenimentul aici: Link YouTube.

Evenimentul este un moment de sărbătoare pentru mediul de afaceri din Sectorul 6, și aduce în prim-plan excelența și inovația din cadrul companiilor locale. Este o ocazie unică de a descoperi care sunt firmele din Sectorul 6 care au excelat în diverse domenii și care aduc contribuții semnificative la dezvoltarea economică a zonei.

Ziarul Pozitiv, în calitate de partener media, susține și promovează această inițiativă ce reprezintă un pilon important al comunității de afaceri din Sectorul 6 și din întreaga Capitală.

Vă invităm să fiți parte din acest eveniment special și să urmăriți cu atenție prezentările și recunoașterea firmelor de top din Sectorul 6. Este o ocazie excelentă de a cunoaște mai bine mediul de afaceri local și de a vă conecta cu liderii și inovatorii din acest sector în creștere.

Pentru mai multe informații despre eveniment și pentru a urmări în direct transmisiunea, vă invităm să accesați următorul link: Topul Firmelor din Sectorul 6 – Ediția 2023.

Ziarul Pozitiv vă urează un eveniment de succes și vă mulțumește că faceți parte din comunitatea noastră de susținători ai afacerilor de calitate din România!