TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, a finalizat cu succes migrația soluțiilor sale pe o infrastructură tehnică nouă, robustă și de ultimă generație a Deutsche Leasing, cu impact direct asupra a 20 de sucursale internaționale. Proiectul derulat de TotalSoft a devenit standardul de calitate pentru compania germană, care va continua să migreze și alte aplicații către această nouă infrastructură, ca parte a unui program global de modernizare IT, numit Phönixx.

În ultimii ani, Deutsche Leasing și-a crescut constant investițiile în IT pentru a obține o infrastructură tehnică modernă, cu virtualizare completă, ușor de administrat. TotalSoft a fost ales ca prim partener  software în proiectul de migrare a soluțiilor pe această nouă infrastructură, ca parte a programului global de modernizare IT (Phönixx). Proiectul a avut un nivel ridicat de complexitate întrucât a necesitat alinierea soluțiilor Charisma Leasing, Tableau BI și a altor aplicații satelit furnizate de TotalSoft la noua infrastructură, ceea ce se traduce în mii de ore de analiză, consultanță și dezvoltare. În plus, mai multe soluții disponibile în noua infrastructură tehnică oferită de Deutsche Leasing, cum ar fi Identity Governance, Sisteme de Mesagerie sau Virtualizare, au necesitat integrarea cu Charisma.

TotalSoft-Deutsche-Leasing foto 2

TotalSoft, companie românească fondată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de 600 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări de pe patru continente.

Finalizarea cu succes a acestui proiect masiv pune bazele unui model de urmat pentru viitoare migrări și a deschis calea către noi proiecte care pot fi livrate de TotalSoft, cum ar fi upgrade-uri sau implementări de noi funcționalități și aplicații.

„A fost un efort uriaș din partea echipei Deutsche Leasing, TotalSoft și altor furnizori terți care au lucrat împreună timp de mai mult de un an pentru a obține acest rezultat. Sprijinul de neegalat oferit de TotalSoft a demonstrat încă o dată că parteneriatul nostru pe termen lung a devenit un exemplu de top în industria de leasing. Aproximativ 80 de angajați au fost implicați în weekend-ul în care s-a făcut migrația și succesul proiectului a demonstrat că soluția Charisma Leasing este flexibilă, scalabilă și adaptabilă. Noi utilizăm Charisma în toate filialele internaționale, susținând operațiunile de business în fiecare zi, la nivel global”, a declarat Otto Schmitz, CIO International la Deutsche Leasing.

După 15 ani de colaborare cu Deutsche Leasing și în urma implementării Charisma Leasing în 22 de țări din întreaga lume, din China până în Brazilia, America de Nord și Canada, precum și în majoritatea țărilor europene, Charisma Leasing reprezintă soluția de grup pentru Deutsche Leasing.

###

Despre TotalSoft

TotalSoft, companie românească fondată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de 600 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări de pe patru continente.

TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing și unul dintre primii 10 furnizori europeni de soluții ERP și HCM. Produsele emblematice ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma Medical Software sunt lideri de piață în România, cu aplicații în opt verticale de business: financiar, retail și distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical. Compania oferă, de asemenea, o suită unică de servicii de outsourcing care include, pe lângă serviciile de resurse umane și financiar-contabile, și partea de digitalizare în conformitate cu cerințele GDPR.  În toamna anului 2016, TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo).