Un nou jucător își face simțită prezența pe piața muncii din România. Site-ul de recrutare MyNextJob.ro vine cu oferte inedite și pro-active, atât pentru companiile angajatoare cât și pentru viitorii angajați. Astfel, MyNextJob își propune să devină prima alegere a companiilor din România în căutare de angajați de top.

Ofertă inedită pentru firmele din România și din străinătate din partea MyNextJob (MNJ)

Platforma MyNextJob a fost creată cu scopul de deveni o unealtă eficientă în procesul de recrutare, atât pentru firmele mici și mijlocii cât și pentru marile corporații naționale și internaționale.

MNJ oferă, printre altele, un sistem de management al aplicanților pentru care companiile, de regulă, plătesc suplimentar. Astfel, postând un anunț de angajare pe MyNextJob companiile beneficiază gratuit de sistemul integrat de applicant tracking. Acest sistem este foarte folositor departamentelor de resurse umane, deoarece simplifică și eficientizează procesul de angajare.

MyNextJob oferă un sistem unic de filtrare al candidaților, în funcție de aptitudini și experiență, potrivite pentru posturile ofertate.

De asemenea, MyNextJob oferă funcția de recrutare headhunting, cu ajutorul căreia pot fi găsite persoanele a căror CV-uri, skill-uri și experiență se potrivesc cerințelor companiei. Astfel, firmele pot înlătura costurile prohibitive pentru acest serviciu important în procesul de recrutare.

MyNextJob pune românii în valoare

MyNextJob ține întotdeauna cont de nevoile candidaților. Site-ul de recrutare oferă un sistem simplu de încărcare al CV-ului de pe alte platforme și transformarea  automată a acestuia în format MNJ. Astfel, cu ajutorul acestei funcții, informațiile importante vor fi completate în formatul așteptat de angajator.

De asemenea, MyNextJob pune la dispoziția candidaților o unealtă proprie inedită care traduce CV-ul în limba engleză. Astfel, românii care doresc relocarea sau un loc de muncă în străinătate vor fi găsiți mai ușor de corporațiile și angajatorii internaționali.

MyNextJob oferă un proces de aplicare la un loc de muncă transparent, ușor de urmărit și cu funcții utile, care vin în întâmpinarea candidaților. Astfel, aceștia își îmbunătățesc șansele de a-și îmbunătăți parcursul profesional cu un singur click.

COVID-19, MyNextJob și piața muncii din România în 2020

Fondatorii platformei MyNextJob au o experiență impresionantă în domeniul recrutării, astfel că produsul final reprezintă mai mult decât un website de anunțuri. Astfel, compania înțelege și vine în întâmpinarea problemelor financiare ale companiilor pe timp de criză și nu numai. Având în vedere că MNJ cunoaște provocările financiare create de procesul de recrutare pentru companiile mici și mijlocii, platforma propune costuri competitive pe piața din România, pentru anunțurile de angajare.

Toată România resimte efectele negative ale pandemiei Covid 19. MyNextJob vine în sprijinul tuturor firmelor și aplicanților cu servicii complet gratuite. Platforma de recrutare MNJ îți susține partenerii actuali și viitori, promovând o cultură occidentală și transparentă.