WIZZ AIR ÎȘI CONTINUĂ ACTIVITĂȚILE DE RECRUTARE ȘI GĂZDUIEȘTE ÎN DATA DE 3 APRILIE O SESIUNE A PORȚILOR DESCHISE PENTRU UN LOC GARANTAT LA BAZA DIN BUCUREȘTI PENTRU CO-PILOȚII ȘI COMANDANȚII CU EXPERIENȚĂ

 

București, 28 martie 2023: Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global[1], anunță astăzi că își continuă eforturile de recrutare, atât pentru comandanții type rated și non-type rated, cât și pentru co-piloți cu experiență, cu peste 3.000 de ore de zbor factorizate, pentru un loc garantat în cadrul bazei de la București, în cazul candidaților care trec cu succes de procesul de recrutare.

Compania aeriană va găzdui o Zi a Porților Deschise pentru Piloți ce va avea loc în București, la Hilton Garden Inn Bucharest Airport, ora 11:00, ora României. Participanții la eveniment care îndeplinesc criteriile enumerate (prim-ofițeri cu experiență cu peste 3.000 de ore de zbor factorizate și Direct Entry Captains care dețin o licență EASA) și care vor trece cu succes de procesul de recrutare au un loc garantat în cadrul bazei de la București. Wizz Air angajează în mod activ căpitani și prim-ofițeri cu experiență, type rated și non-type rated, prin intermediul site-ului de recrutare dedicat piloților al companiei aeriene. Pe lângă numeroasele beneficii oferite de companie, piloții pot opta pentru un proces de pregătire sponsorizat, ceea ce presupune că o indemnizație de formare este plătită tuturor noilor veniți în timpul perioadei de pregătire, și, de asemenea, au acces la multiple variante de program de lucru (fixed, commuting or reverse rosters). WIZZ este mândră să aibă o cultură puternică a diversității și colegi din peste 60 de naționalități. Continuăm să recrutăm noi colegi din toată Europa și nu numai pentru 2023 și pentru următorii ani. Pentru mai multe informații, faceți clic aici.

 

URMĂTOAREA SESIUNE DEDICATĂ PORȚILOR

DESCHISE PENTRU PILOȚI / BAZA DIN BUCUREȘTI

 

ORAȘ DATĂ ADRESĂ
 

ZIUA PORȚILOR DESCHISE WIZZ AIR PENTRU PILOȚI LA BUCUREȘTI

 

3 APRILIE 2023

11:00 – 13:00

Hilton Garden Inn

Bucharest Airport

Bulevardul Aeroportului nr. 13, Otopeni 075150

 

Despre Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 181 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 27,1 milioane de pasageri în anul financiar F22, care s-a încheiat pe 31 martie 2022. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 și 2023 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare. De asemenea, Wizz Air a fost recunoscută drept „Cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost” în cadrul World Finance Sustainability Awards 2022 și a primit distincția „Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year” în cadrul CAPA – Centre for Aviation Awards 2022.

[1] Potrivit CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022