Cei mai iubiți comedianți ne vor face să zâmbim încă o dată înainte de finalul sezonului

Cel de-al patrulea sezon Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand-up a fost difuzat în exclusivitate la Comedy Central, în  această toamnă. Emisiunea a cuprins 7 episoade care au putut fi urmărite de telespectatori în fiecare duminică, de la orele 23.00. Sezonul se va încheia cu un episod Best Of care reunește cele mai amuzante momente ale sezonului. Acesta va putea fi vizionat pe 22 noiembrie, pe Comedy Central, de la aceeași ora.

De asemenea, pentru că sezonul 4 a adus pe scena Comedy Club cinci comediante, fanii show-ului sunt invitați să urmărească, vineri, 20 noiembrie, de la orele 19.00, o discuție live între Ioana State și Andreea Remețan pe tema „Femei în stand-up comedy”. Discuția va fi difuzată pe pagina de Facebook Comedy Central.

Fanii comedianților români vor avea ocazia să revadă, pe 22 noiembrie, într-un singur episod, numerele de stand-up ale lui Mane Voicu, Bobi Dumitraș, Micutzu, Teodora Nedelcu, Mădălin Cîrje, Ionuț Rusu, Viorel Dragu, Raul Gheba, Elena Voineag, Cătălin Bordea. Simpaticii comedianți ne vor da ocazia să ne mai amuzăm și să ne bucurăm de glumele și poveștile lor încă o dată, până la sezonul următor.

Promoul pentru episodul Best Of poate fi vizionat aici.

Toate numerele de stand-up prezentate în cadrul Comedy Club sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.