Bunge contribuie cu echipamente de protecție pentru a susține lupta centrelor medicale din România împotriva COVID-19. Donația face parte din angajamentul global al companiei de a sprijiini sănătatea și a lupta împotriva foametei.

Bunge donează echipamente de protecție și bani către mai multe instituții medicale, printre care și Spitalul Lehliu. Contribuțiile fac parte din angajamentul companiei de a se implica în lupta pentru combaterea cazurilor de boală și foamete provocate de COVID-19, în comunitățile în care aceasta este prezentă.

Compania Bunge oferă două paturi pentru secția de Terapie Intensivă complet utilate și echipamente de protecție pentru personalul medical, incluzând 2,500 măști, 150 litri de dezinfectant, 200 cutii de mănuși și 200 combinezoane către aceste instituții.

Bunge prioritizează siguranța comunităților în care angajații locuiesc

Siguranța comunităților în care angajații Bunge locuiesc și își desfășoară activitatea rămâne o prioritate pentru noi”, a afirmat Cristian Mihăilescu, Country Lead Bunge Romania. “În zonele în care unitățile noastre sunt amplasate, procurarea de echipamente de protecție pentru personalul medical poate fi dificilă. Suntem mândri că putem asigura aceste provizii și că le putem sprijini eforturile în vremurile acestea nesigure.”

Atât în Lehliu, Buzău, București, cât și în întreaga lume, Bunge continuă să ia măsuri proactive pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților, familiilor lor și a comunităților în care operează. Bunge reprezintă o parte decisivă a infrastructurii alimentare globale, iar echipa rămâne dedicată să se asigure că produsele alimentare și ingredientele de bază ajung de la fermieri la consumatori într-un mod sigur și sustenabil.

Pentru mai multe informații despre măsurile Bunge luate împotriva COVID-19, accesați site-ul official www.bunge.com.

Despre Bunge Limited

Bunge (www.bunge.com, NYSE: BG) este un lider mondial în aprovizionarea, procesarea și furnizarea cu semințe oleaginoase, cereale și ingrediente folosite în industria alimentară. Fondată în 1818, rețeaua extinsă Bunge alimentează și hrănește o lume în continuă creștere, punând bazele unor produse sustenabile și oportunități pentru mai mult de 70,000 de fermieri și consumatori de pe întreaga planetă. Sediul central este localizat în St. Louis, Missouri și are peste 25,000 de angajați la nivel global, care se află în spatele a peste 350 de terminale portuare, instalații de procesare a semințelor oleaginoase, unități de prelucrare a cereale și producție de produse alimentare, ingrediente și ambalaje pe tot mapamondul.

Bunge Operations în România

Bunge este unul dintre principalii jucători în sectorul afacerilor agricole din România. Compania operează două fabrici de producție în Lehliu și Buzău și procesează și comercializează cereale, semințe de floarea soarelui, rapiță, soia și biocombustibili. Bunge este o prezență majoră în domeniul industriei alimentare, prin brandurile sale de consum, Floriol și Unisol. Biroul central Bunge România este localizat în București, iar compania are peste 600 de angajați în țară.