Clinicile Dentare Dr.Leahu anunță deschiderea la Iași a celui mai mare centru de excelență din regiunea Moldovei. Clinica își pornește activitatea astăzi, urmând standardul de servicii dezvoltat de rețea, bazat pe toate specializările, imagistică, chirurgie ambulatorie, fiind pregătită să răspundă oricărui nivel de complexitate. Investiția totală pentru dezvoltarea clinicii integrate a fost de 750.000 de euro și a fost susținută prin sistemul de parteneriere utilizat de rețea, prin care au fost deschise anterior și clinicile din Pitești și Oradea.

Tehnologie de ultimă generație

Noua clinică din Iaşi, situată pe Str.Vasile Lupu, nr.95F, are 12 cabinete, 2 centre de radiologie, bloc operator și integrează pe un sfert din suprafață zona serviciilor pentru copii, aducând local conceptul Academia Spațială Dr.Leahu, bazat pe experiența digitală. Echipa actuală, care este în formare, numără 21 de persoane, dintre care 16 sunt personal medical care va asigura tratamente și proceduri complexe, care necesită existența unor profesioniști pe diferite discipline. Prin tehnologia de ultimă generație și multidisciplinaritate, centrul este pregătit să primească pacienți din toată regiunea și să le ofere toate opțiunile de tratament în condiții de maximă siguranță.

Clinica Dr.Leahu Iasi-interior

Servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente

„Am gândit întotdeauna că pacientul român trebuie să beneficieze de sănătate reală și de o experiență excepțională. Acestea se traduc prin servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe. Acesta este standardul nostru pe care dorim să îl aducem aproape de pacienții din Iași, un oraș cu un nivel ridicat de conștientizare a sănătății dentare. Deschidem astăzi un prim centru în regiune alături de un partener local care ne împărtășește viziunea de a construi o comunitate unită de profesioniști în sprijinul pacientului.”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Descriere Clinicile Dentare Dr.Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 7 orașe (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași), având 92 de cabinete pe o suprafață a spațiilor de peste 4000 metri pătrați și cu o echipă de peste 350 de angajați, dintre care 98 de medici și 5 specialiști în anestezie. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr.Leahu.

În cadrul Clinicilor Dentare Dr.Leahu, pacienții primesc tratamente stomatologice inovatoare, realizate cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor de ultimă generație, printre care: tratamente revoluționare cu laser, testul de depistare a cancerului oral cu ajutorul aparatului VELscope Vx, singurul aparat din România aprobat de Organizația Mondială a Sănătății, tratamentele de restaurare totală a danturii în doar 24 ore, cu ajutorul sistemului cu implanturi dentare SKY fast&fixed, precum și tehnologia modernă CEREC 3D CAD/CAM ce realizează coroane și fațete dentare în doar o oră.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este prima entitate din industria healthcare tranzacționată pe sistemul alternativ al Bursei de Valori București.

Pentru mai multe detalii despre Clinicile Dentare Dr.Leahu, vă rugăm să accesați www.cliniciledrleahu.ro.