• 98% dintre cursanții Shakespeare School consideră excelentă calitatea prestației profesorilor, 96% dau acest calificativ pentru structura și modul de organizare al cursurilor, iar 94% pentru modul de testare și evaluare
  • 84% dintre participanții la sondaj apreciază în mod special modul în care cursurile de pregătire pentru examene în limba engleză le permite să parcurgă pașii necesari obținerii unor rezultate excepționale

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School în rândul cursanților care au participat la cursurile de limba engleză pentru copii și adolescenți în anul școlar 2019-2020.

Scopul acestuia a fost acela de a înțelege perspectiva lor cu privire la elementele care diferențiază calitativ Shakespeare School ca centru de pregătire pentru limba engleză și îi atrag să vină la cursuri cu plăcere.

Lecții amuzante și dascăli extraordinari

Cele mai apreciate atribute ale cursurilor online și offline din anul școlar 2019-2020 de la Shakespeare School au inclus: lecțiile sunt amuzante și ușor de înțeles (92%), profesori sunt dascăli extraordinari (90%), comunicarea părinte-profesor este foarte bună (89%).

Toate aceste rezultate confirmă, încă o dată, nevoia unei schimbări în sistemul de educație tradițional. Concentrarea exclusivă pe livrarea mecanică de informații și ignorarea realității socio-emoționale a procesului educativ trebuie înlocuită cu o nouă viziune în care bunăstarea copiilor și a tinerilor să fie principala prioritate.

Sondajul a fost realizat în perioada 10 iunie – 26 iulie 2020 și a primit răspunsuri de la 564 dintre cei aproape 3000 de cursanți de la Shakespeare School. Este de remarcat faptul că 72% dintre respondenți spun că doresc reluarea cursurilor offline, numai 20% preferând în continuare varianta de predare exclusiv în mediul online.

Adriana Alionte

Adriana Alionte

În fiecare an este un moment foarte impotant și o bucurie pentru noi să aflăm care este feedback-ul cursanților noștri, despre progresul generat în viața lor de munca pe care o desfășurăm alături ei la Shakespeare School pe parcursul unui an școlar. De fiecare dată suntem recunoscători pentru aprecierile primite, dar mai ales suntem deschiși să înțelegem ce altceva este necesar să facem pentru a ne îndeplini misiunea de a educa copii campioni la viață. Vreau să le mulțumesc tuturor cursanților care au încredere în noi și, desigur, profesorilor noștri care îi susțin să obțină performanțe excepționale la limba engleză”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Interes crescut pentru cursurile de la Shakespeare School din anul școlar 2020-2021

În ultimii ani, interesul pentru cursurile Shakespeare School a crescut considerabil în România. Numărul cursanților a crescut, în medie cu 20% în fiecare an, până la 3000 de cursanți în anul școlar 2019-2020. Înscrierile pentru cursurile din anul școlar 2020-2021 s-au deschis oficial la sfârșitul lunii iulie și până acum peste 2800 de parinți au rezervat locuri la cursurile pentru copii și adolescenți. Anul acesta numărul de locuri disponibile este de numai 3150, la cursuri cu predare online, la nivel național sau cu predare offline, în cele patru sedii Shakespreare School din București. În cei 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanți, copii și adolescenți, au trecut pragul Shakespeare School, unde au descoprit un loc special creat pentru ei, în care profesorii fac totul cu pasiune, pentru a susține performanța și evoluția lor pentru a deveni campioni la viață.

Despre Shakespeare School

În cei peste 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanți au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, devenit Gold Preparation Centre în 2020. În cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Moșilor, Victoriei și Brâncoveanu), Shakespeare School reușește în fiecare an să obțină 97% rată de satisfacție, în rândul părinților, pentru serviciile oferite. Copiii învață engleza de plăcere la Shakespeare School alături de profesori de top, entuziaști, dinamici și foarte bine pregătiți. Mai multe informații despre înscrierile la cursurile de an Shakespeare School puteți descoperi pe site-ul shakespeare-school.ro.